Известие

Collapse
No announcement yet.

къде да си направя ключ за алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз пък паля с обикновен клу4 ама имам пар4е от оригиналния и го търкам около клу4алката и така изклу4вам имобилаизера/защото оригиналния се с4упи когато бях в КАТ то4но пред канала и виках авариина помощ и те ми направиха обикновен клу4 и казаха няма проблем пали така и аз ве4е 8 месеца паля така ама мисля да си направя поне един клу4/.Та идеята ми беше дали е лошо да паля така аз си мисля 4е няма проблем ама даите съвет.Аз ще си направя клу4 100% ама искам да знам дали няма да стане някоя беля за каквато намекна Бобо
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ама аз все още не мога да разбера каква беля може да стане. Аз така или иначе ще си правя друг ключ, но ми е интересно какво може да стане ако си карам с мастер ключа. Друго, което ме интересува е дали мастер ключа може да се използва за направата на друг ключ, защото на мен логиката ми подсказва, че няма да може. При това положение май единствения начин е да отида до Вантотрейд и да им кихна някаква яка пачка. Дали в Аутоиталия могат да свършат работата? По-близо ми е (знам го къде е, а Вантотрейд - не) и познавам там един от механиците!!!
      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Working...
      X